С огън залез гали море.
Танцуват рубинени облаци.
Влюбено небето пламти.
Ухажва любимата
със цветовете на розата.
Поглед син
омагьосва
на вените пурпура.
Звездни орисници
сплитат съдби.
Ражда се Нова.
Виолетова.
© Мариета Вълчева Всички права запазени
Браво, Мариета!