1.05.2013 г., 14:22 ч.

Лесно обичане 

  Поезия
765 0 9

 

Каквито са очите ти,

такова е небето ми,

каквито са ти устните,

такъв ми е дъхът.

И този сплит в гърдите ми

е слънчево усещане,

че всички земни лудости

на нас ни предстоят.

 

Каквито са ръцете ти,

такива са косите ми,

каквато ти усмивката,

такъв е моят ден.

Въздишки лекотрепетни

вибрират във лъчите ни

и тръгнали за никъде,

не искаме да спрем.

 

Каквито са словата ти,

такива са мечтите ми,

каквито са ти ласките,

такъв е моят стон.

Любимо мое щастие,

обичай ме, обичам те,

че лесно е в душата си

да бъдем с теб едно.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??