25.05.2019 г., 22:45 ч.  

Летен дъжд 

  Поезия » Свободен стих
576 0 0

Топъл летен дъжд,

плисна изведнъж.

Едри капки – дъжд,

тананикат на листата.

Едри капки дъжд,

закачат се с цветята.

 

Едри капки дъжд,

танцуват под небето.

Въртят се във захлас,

флиртуват със полето.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??