25 may 2019, 22:45  

Летен дъжд 

  Poesía » Verso libre
583 0 0

Топъл летен дъжд,

плисна изведнъж.

Едри капки – дъжд,

тананикат на листата.

Едри капки дъжд,

закачат се с цветята.

 

Едри капки дъжд,

танцуват под небето.

Въртят се във захлас,

флиртуват със полето.

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??