10.06.2007 г., 9:46 ч.

Летен дъжд 

  Поезия
493 0 3
 

Летен дъжд


Поезия пълзи над мокрия асфалт.

От топлия му дъх се изпарява.

Разтапя се сърцето ми от твърд базалт

и аз тека като гореща лава.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??