10.07.2020 г., 7:47 ч.

Летен миг 

  Поезия » Гражданска
467 0 0

Летен миг

 

Не си ли щастлив
в летния ден,
от изгрев до залез,
да си озарен,
от обич най чиста,
и си вдъхновен,
от това, което иска
всеки да има миг споделен.

 

Ще се чувстваш ли жив,
когато по пода студен,
зимата твоите стъпки брои?
Ще кажеш, че животът е сив,
скуката взела те в плен,
и от тъга покрай теб не се стои.

 

Да бъдем щастливи, отново е лято,
денят е голям и стига за всеки.
И слънцето, сякаш от обич излято,
за нас от сутрин до вечер свети.

 

Явор Перфанов
09.07.2020 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??