4.08.2012 г., 10:15 ч.

Летни нощи 

  Поезия
566 0 0

                  

 

 

Летни нощи, запознанства странни,
чувства замъглени и случайни
срещат хора с истории различни...
Да, различни, но един за друг са толкоз магнетични.

Прекрачват граници и прескачат бариери,
което е различно за техните маниери,
захвърлят всякакви резерви и задръжки
и макар за малко се чувстват вездесъщи.

Такива са вечерите летни -
прекрасни, но често мимолетни,
помагат те обаче да позабравим
ежедневието, от което няма как да се избавим.

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??