Лятото започна
с аромата на липите
с късите поли
и мъжки погледи
след тях
бели чайки
с полета във висините
горещи нощи
търсещи любов и грях.
Лятото усмихва се
във всеки поглед
изпълнен със желания
и любовен глад
чувствата обземат всичко
и без оглед
дали в Рая ще те вкарат
или в някой Ад.
Лятото обича
открива ти духовен храм
в него търсиш Бог
или извикваш Сатаната
от там излизаш
благословен или презрян.
Съдбата ти избрала е Душата...
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени