7.08.2012 г., 9:57 ч.

Летни страсти 

  Поезия
469 0 2

Болката беше приятна,

усещаш зъби по врата си...

Обстановката беше лятна,

а той впиваше нокти в плътта ми...

 

Пулсът ми се ускори.

Погледът ми се замъгли.

Нима жертвата ми ще си ти

или съм погълната от страстни мечти?

 

Дрехите са свалени.

Горещина от жарава.

Двете ни души в едно са потопени,

а нощта... Продължава!

 

Силата ти ме приковава!

Крещя...

А погледът ти ме подчинява!

През нощта...

 

6.08.2012

© Грозното Патенце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Марули, марули, марули, безкрайно зелено поле...
  • Добре е!
    Само ритъмът малко е нестабилен, но е хубаво!
Предложения
: ??:??