9.08.2008 г., 6:59 ч.

Летя 

  Поезия » Бели стихове
710 0 3
 

Летя

 

Летя! Умора ме целува по челото!

Летя! Сънят ми чука по стъклото!

Летя! Зениците се пръскат на частици!

Летя! А пръстите превръщат се във птици!

 

Летя! Валят сълзите ми!

Летя! Кръжат мечтите ми!

© Мариета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??