Aug 9, 2008, 6:59 AM

Летя 

  Poetry » White poetry
713 0 3
 

Летя

 

Летя! Умора ме целува по челото!

Летя! Сънят ми чука по стъклото!

Летя! Зениците се пръскат на частици!

Летя! А пръстите превръщат се във птици!

 

Летя! Валят сълзите ми!

Летя! Кръжат мечтите ми!

© Мариета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??