12.12.2015 г., 22:49 ч.

Либерално 

  Поезия » Гражданска
418 1 0

***

Европа либерално се лигави

и кланя се на Бог, кой знай какъв,

а черният джихад Аллах прославя

и лее християнската ù кръв.

 

Америка се гърчи лицемерно -

световен лидер, вечен страж...

Но да говорим откровено -

не контролира даже турския си паж.

 

За трети път светът взриви се

от алчността на шепа хора.

Ислямски орди се извиха

и завладяха днес Европа.

 

Отново тя страхливо чака,

на изток вперила очи,

как мощна, руска, меча лапа

врага ù страшен ще срази.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??