Днес е толкова слънчево, топло и тихо.
И листец не помръдва на дървото отпред.
Лятото, идващо или заминаващо, ще се върне отново при теб.
Котаракът на двора е сит.
И полегнал на входа спи и мърка доволен.
В сърцето си чувствам нова любов.
Как отваря вратата.
На пръсти пристига.
Дълги клепки повдига.
Усмихва се, радва се на живота щастлив.
Има разбира се личен мотив.
© Симеон Пенчев Всички права запазени