Jun 27, 2017, 8:14 PM

Личен мотив 

  Poetry » Other
689 0 4

Днес е толкова слънчево, топло и тихо.

И листец не помръдва на дървото отпред.

Лятото, идващо или заминаващо, ще се върне отново при теб.

 

Котаракът на двора е сит.

И полегнал на входа спи и мърка доволен.

 

В сърцето си чувствам нова любов.

Как отваря вратата.

На пръсти пристига.

Дълги клепки повдига.

 

Усмихва се, радва се на живота щастлив.

Има разбира се личен мотив.

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??