12.06.2007 г., 8:43 ч.

Лилаво 

  Поезия
559 0 10
В лилАвите дипли на тази пола -
на феята пролетна с русите букли,
окъпани в бляскащи капки роса,
ухаят и светят безброй теменуги!

Тя сбира игриво полите прозрачни
и тича с изящните боси нозе
през китни градини и улици прашни...
със звън на камбанки и полъх на мед!

А вятърът влюбено, топло целува
ръцете изящни, омайния смях...
Очи теменужени, шия кат струна...
Фея да пипнеш е щастие!
АХ!!!

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??