9.11.2010 г., 23:31 ч.

Лингвистично-критикарско 

  Поезия » Любовна
626 0 1

Беден е езикът ни,

как да го наричам?

Думите не стават,

меко е "обичам".

 

Малко са ни знаците,

буквите не стигат,

даже с удивителни

трудно се постига.

 

Тичат изречения,

блъскат се глаголи,

стават обяснения,

плоски, че и голи.

 

Мойте уважения,

господа лингвисти,

трябват пренаписване

старите ви листи.

 

Доста да изтъркани

всичките ви фрази.

Криво се разбират,

пошло се изказват.

 

Или аз съм в грешка,

че си търся думи,

да опиша нещо

тъй неописуемо.

© Джейд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Почва интересно, но нещата бързо се разкапват.
Предложения
: ??:??