ако се завърнат
за един-единствен миг на този свят
човеците
които като птици в облаците отлетяха
животът
ще изчисти същността от вечния ѝ страх
изплаквайки на глас сълзата
в която се съдържа кръговрата
подвластен на вселенската промяна
а формата ще преоткрие любовта
…
сами сме с Лятото защото тях ги няма
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени