1.10.2016 г., 10:13 ч.

Липса на четка за зъби и смелост 

  Поезия » Любовна
689 0 7

С пръст си чистя зъбите. 
Защото между тях отдавна 
се провират
б у к в и т е
на името ти.

При това: все по-нахално.
Прилежно уж го стисках там -

зад зъбите си.
Там, където си държа
езика
изпод пепелта.

 

... но и днес, за чиста съвест,

 

ще съм с

пръст в уста.

© Лора Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??