Oct 1, 2016, 10:13 AM

Липса на четка за зъби и смелост 

  Poetry » Love
702 0 7

С пръст си чистя зъбите. 
Защото между тях отдавна 
се провират
б у к в и т е
на името ти.

При това: все по-нахално.
Прилежно уж го стисках там -

зад зъбите си.
Там, където си държа
езика
изпод пепелта.

 

... но и днес, за чиста съвест,

 

ще съм с

пръст в уста.

© Лора Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??