7.03.2008 г., 17:45 ч.

Липсата 

  Поезия
562 0 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

Не, не,

не съм сама,

отпивам винце, пуша,

припявам си дори,

в приятната компания на

Липсата ти,

в средата на леглото, смело

кръстосала крака,

до кръста отметнала коси,

безформена,

безполова,

беззъба,

на стар парфюм вмирисана,

на пот, на секс,

с отъняла ризка, надупчена с мастилени петна,

астматичка, бледа холеричка,

без дъх почти от страстите танталови

на поети заклети...

Ооох...

Абе...  

Що не й...

теглим един шут, а?

© Цветелина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??