The work is not suitable for people under 18 years of age.
Не, не,
не съм сама,
отпивам винце, пуша,
припявам си дори,
в приятната компания на
Липсата ти,
в средата на леглото, смело
кръстосала крака,
до кръста отметнала коси,
безформена,
безполова,
беззъба,
на стар парфюм вмирисана,
на пот, на секс,
с отъняла ризка, надупчена с мастилени петна,
астматичка, бледа холеричка,
без дъх почти от страстите танталови
на поети заклети...
Ооох...
Абе...
Що не й...
теглим един шут, а?
© Цветелина Александрова All rights reserved.