6.06.2005 г., 21:31 ч.

ЛИПСВАШ МИ 

  Поезия
2974 0 4

Л ипсваш ми когато си далече
И скам да те имам всеки миг
П адне ли ноща в плен обречен
С е явяваш,но не стигам твоя лик
В инаги красива и недостижима
А з ли падам или ти с криле политаш?!
Ш епнейки "Не можеш да ме имаш...


М акар че до полуда ме обичаш"
И стински,безкрайно и красиво...

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??