30.04.2008 г., 13:32 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
867 0 2

                                                              Липсваш ми

                                          И в очите на другия пак тебе виждам.

  Как тогава да те забравя!

                                        Всяка нощ сънувам,

как усмивката ти ме озарява.

                                      Другият е само приятел,

който нежно ме утешава.

                                    Чувам гласа на сърцето си,

да пронизва тишината.

                                   Да, то тупти безспирно,

но ти ми липсваш,

                                 чувствам празнината...

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • когато си на кръстопът -
    правилата не важат; - само ако си влюбен(а)...
    поздрав Дия... !
  • така е Диди когато обичаме,но все някога изгрява слънце имай вяра
Предложения
: ??:??