4.12.2008 г., 12:16 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
567 0 0

Леки облачета бели.

Идват по-големи...

Пада мрак и аз къде ли

скитам пак - не знам.

Виждам само тъмнината,

а не искам аз да е така.

Шляе бавно мисълта ми.

 

Мъчи се да влезе в тон.

И съм като спънат кон.

© Милен Младенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??