Липсваш ми - няма те до мене.
Липсваш ми - душата ми крещи.
Липсваш ми - сърцето стене.
Радостта смених я със сълзи.
Липсват ми ръцете нежни
и прегръдките в нощта.
Липсваш ми - леглото ми е
пусто - ти не си до мен сега.
Липсваш ми в утрините тихи
да прошепнеш "добър ден".
Липсват ми усмивките, шегите.
Липсваш ми - върни се пак при мен.
Липсваш ми - ти си ми сърцето,
искам те до мен сега.
Липсваш ми - то всеки ден умира.
Липсваш ми - върни му любовта.
Липсваш ми...
© Петар Мавродиев Всички права запазени