21.12.2017 г., 9:58 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
1315 2 4

 

Липсваш ми

 

 

Без тебе, Роси, животът е суров,
без теб това не живот.

Какво да дам, о, богове,
да бъде в живота ми за миг поне.

Платил бих тежката цена,
дори да бъде моята душа.
 

© Иван Бояджиев Всички права запазени

Стиха е посветен на Росица Пенчева, спец. Инженерна физика, гр. Пловдив.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??