4.07.2019 г., 21:06 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
460 3 1

Липсваш ми

 

Липсвош ми! Душата ме боли!

Липсват ми лицето ти, ръцете!

Топлите, загадъчни очи.

Ароматът ти на нежно цвете!

 

Липсваш ми! Във нощите съм сам.

През деня те търся във тълпата.

Чакам те, но теб те няма там.

Ти не си дете на суетата!

 

Всяка нощ в съня ми идваш ти.

Всяка нощ, но няма те при мене.

Ти не знаеш колко ще тежи

ако някой друг от мен те вземе!

 

Толкова ми липсваш! И боли!

Толкова те искам, а те няма!

Чакам те! Сърцето ми тъжи!

Нека в любовта да бъдем двама!

 

04.07.2019 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??