21.02.2020 г., 19:53 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
755 1 1

Усещам ужасна, бездънна празнота, 

откакто животът се намеси и ни раздели.

Липсва ми всичко, което си ти — 

целувките и страстта на истинския мъж. 

Искрено, мило и любящо — това е сърцето ти!

В душата ти цари доброта и любов към мен. 

Към другите си истински загрижен, 

не си лицемер, на нуждаещите се помагаш. 

Липсва ми допира до жаркото ти тяло, 

ръцете ти по тялото ми, желаещо само теб. 

Целувките по устните ми, изгарящи от страст. 

Искам пак да те усещам луд за мен, 

ръцете ти навсякъде по мен,

устните ти да ме изпиват цяла, 

без дъх да ме оставиш, мълвяща името ти, 

готова отново страстта ти да опознае.

 

 

 

 

 

 

Гр. Хасково

05.02.2020 г./ 18:20 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??