10.09.2006 г., 9:39 ч.

Липсваш ми.. 

  Поезия
956 0 4

Не си отивай!

ще ми липсваш...

Слънцето залязва,

душата умира,

редът се спазва..

 

Не си отивай!

липсваш ми...

Ноща студена

обгърнала е мене...

 

Не си отивай!

липсваш ми - чувствимо

Небето изсветлява,

но волята ми изтънява..

 

Не си отивай!

липсваш ми - нормално

чакам да те видя

в времето безкрайно...

 

Не си отивай!

липсваш ми...

Отново

       и отново...

© Краси Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??