4.05.2007 г., 10:15 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
1310 2 2

ЛИПСВАШ МИ

           Така ми липсва твойта топлина,

начинът, по който ме прегръщаш.

Така ми липсва твойта светлина,

с която свикнала съм ти да ме обгръщаш.

 

Така ми липсва твоята усмивка,

която кара ме да се смея,

която събира във себе си света.

Как успява, не можах да проумея.

 

Така ми липсват твойте очи,

събрали хиляди звезди,

погледът ти тъй красив.

Той казва хиляди неща, макар и мълчалив!!

 

Така ми липсваш ти сега.

Върни се по-бързо при мен.

По лицето се стичат сълза след сълза.

Ела си ти... върни ми радостта!!!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??