17.04.2008 г., 20:36 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
750 1 1
 
  • 1. Липсваш ми, какво да правя, липсваш ми.

Без теб не мога, липсваш ми.

Как не го разбра.

 

  • 2. Жадувам те, всяка нощ и всеки ден.

Как си постоянно с мен.

Обичам те сега и завинаги...

 

  • 3. Едно запомни,

където и да идеш ти,

колкото и да си далеч...

Любовта ми към теб ще гори.

© ЛеДеНоСъРцЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хоули-моули...ала-бала...чик-чирик...дрън-дрън та пляс;>>>>>
    Двойката е от мен:>
Предложения
: ??:??