26.12.2007 г., 15:06 ч.

Липсваш ми... 

  Поезия » Любовна
1070 0 10

 

 

Липсваш ми...

Така ми липсваш...

Пропадам в бездъние

от мигове

и в пропасти от спомени

за теб...

Така ми липсваш.

Така бих искал

да те прегърна,

да си моя

поне и тази нощ,

да се влея в теб

отново,

а от теб да се излеят

всички страхове

и невярата ти в мен...

Липсваш ми...

Така ми липсваш...

© Мартин Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??