10.02.2012 г., 13:02 ч.  

*Листа 17.09.2010 

  Поезия » Друга
477 1 3

В тишината, чуваща се отдалеко,

усещам вчера, утре и сега.

Едно листо политна, падна меко.

Като ласка нежна на жена.

 

Художник на картина цветна

и думи, любещи се, на творец,

изпълват музика планетна -

строят от красота дворец.

 

Треперя, всичко е прекрасно.

Изгрява и залязва любовта.

А следващо листо безгласно

напомня ми за вечността...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??