29.11.2006 г., 22:46 ч.

Листопад от мечти... 

  Поезия
844 0 1

Сивотата на деня

пречупи се

през призмата на есента,

превръщайки се

в топла приказка.

Листопад от мечти –

огнени като слънцето –

танцуват с вятъра

по асфалта.

Листопад от мечти –

шарени усмивки,

влюбени в прощалните песни

на лястовиците...

© Мартина Вичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??