29 нояб. 2006 г., 22:46

Листопад от мечти... 

  Поэзия
843 0 1

Сивотата на деня

пречупи се

през призмата на есента,

превръщайки се

в топла приказка.

Листопад от мечти –

огнени като слънцето –

танцуват с вятъра

по асфалта.

Листопад от мечти –

шарени усмивки,

влюбени в прощалните песни

на лястовиците...

© Мартина Вичева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??