10.11.2016 г., 17:09 ч.

Листопади... 

  Поезия » Друга
291 1 1

Тази Есен няма измитане,

но все някога ще приключи.

Ще навее сняг пред вратата ни,

ще залае съседското куче.

Някой ще направи човека,

който от топлото ще заплаче.

Всеки ще го кръсти по своему,

сянката му готов да прекрачи.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??