10 нояб. 2016 г., 17:09

Листопади... 

  Поэзия » Другая
293 1 1

Тази Есен няма измитане,

но все някога ще приключи.

Ще навее сняг пред вратата ни,

ще залае съседското куче.

Някой ще направи човека,

който от топлото ще заплаче.

Всеки ще го кръсти по своему,

сянката му готов да прекрачи.

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??