19.02.2017 г., 12:58 ч.

Лисване на вода 

  Поезия » Философска
284 0 3

Стегни си тялото от мускули.

Душата ти да е скала.

Не страдай повече от скрупули.

Гордей се само със дела.

 

Че път те чака със семафори.

Минавай право и без страх.

Преглъщай думи, като нафори...

Чисти душата си от прах.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??