3.06.2009 г., 21:17 ч.

Лодка в нощта 

  Поезия » Пейзажна
883 0 4

 

 

Лодка в нощта се

движи бавно,

безцелно без посока.

А в нея момиче, като ангел

красиво, голо плава

безцелно без посока.

 

Навярно изгубило

нещо, навярно от

преди може би...  

любовта или някое сърце?

 

А луната гали само

голото ти красиво тяло.

 

Лодка. В нощта се движи,

безцелно без посока,

пътуваща незнайно,

към кои брегове

на любовта...

 

02.06.2009 г

© Христо Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??