29.01.2020 г., 9:28 ч.

Лодки 

  Поезия » Любовна
857 5 7

 

Кротко поклащат се,

не ги преброих,

в залива син наредени.

Лодки рибарски

с имена на жени,

бели, зелени, червени...

С котви и пояси,

свежа боя,

с мрежи и дълги въжета,

чакат на кея, с прибрани весла,

своите верни момчета.

Ще ми разправят,

че няма любов,

мъжете били променени.

С очите си виждам,

нали я чета,

Мария, Наталия, Рени...

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??