23.11.2010 г., 22:03 ч.

Лоша ли съм? 

  Поезия » Любовна
937 0 2

Лоша ли съм

затова, че те обикнах...

лоша ли съм затова,

че за теб живях...

лоша ли съм

затова, че всяка нощ с тебе спях...

лоша ли съм

затова, че само теб боготворях...

Знам, лоша съм,

защото те оставих...

но ти нямаше да си щастлив с мен.

Лоша съм,

защото не се борих докрай за любовта ни...

лоша съм,

че всяка нощ плачех, а до теб не дойдох,

лоша затова,

че теб изгубих и отдалечих.

Моля те, прости ми, обич моя,

сърцето ми за теб тупти,

то вечно тебе ще обича и вечно за тебе ще скърби.

Аз знам, че ти още бленуваш мен,

да докоснеш моите коси

и да ме погледнеш пак със влюбени очи.

И така с теб до безкрая,

ще стихнем може би до рая.

И знам, че винаги ще те любя и обичам...

защото само в теб се вричам.

Обич моя, прегърни ме,

аз ще викам твойто име!

Никога не забравяй мен,

защото те обичам

и винаги ще е така...

дори и след смъртта!

© Марияна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??