31.07.2007 г., 10:29 ч.

Лошо Време 

  Поезия
506 0 3
След хубавото време идва лошо,
но отдавна ме обзе.
Не търся вече нежните ти женствени нозе
и, моля те, смени канала.
И, моля те, върви си нощем от съня ми,
а денем, моля те, освободи ме в мисълта ми.


Не ще се върна, няма и да ме приемеш.
Затуй си тръгнах и сега по пясъка събирам
туй, що реки от твоите изкуствени сълзи
отнесоха от мен.
И ще запазя дивия ти поглед жив,
единствено видян от мен, единствено за мен.


Така се ти във мен роди,
както мен намери ти.
Но някъде се счупи бисера
на любовта, отнесъл ни
отдън земя до небеса
и пуснал ни оттам
и тъй далеч намерихме се
и няма я вече любовта...

(това е текст за песен според мен.)

© Кало Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Би било интересно да се измисли мелодия на такъв текст. Ако го направиш и я запишеш някъде, моля те, пусни я и тук, в този сайт
  • Благодаря ти искрено, Пепи. . Мисля сериозно да се науча да свиря, колкото да си композирам музика.
  • първо е добре да стане стих, после мисли за песен.
Предложения
: ??:??