14.03.2010 г., 22:26 ч.

Лов 

  Поезия » Хумористична
329 0 1

                                                      Отидох в гората,

                                                      да наловя за софрата

                                                      зайци, пъдпъдъци или глиган,

                                                      скроих страхотен план!

 

                                                      Потеглих с усмивка до уши

                                                      и пушка преметната през моите гърди.                                                                                       Но ето, че срещнах там

                                                      проблем много голям.

                                                      И зайците в таз гора

                                                      търсят си храна.

                                                      Та ми взе пушката един,

                                                      погна ме, но аз съм неуловим!              

 

    

 

 

 

© Рада Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??