17.04.2020 г., 8:59 ч.

Ловци на рими 

  Поезия » Хумористична
670 0 0

Казвам многократно,
лягай си обратно:
дето са краката,
да ти е главата.

Римите обичкат,
да ни гъделичкат
по петите. Да, но
казахме по-рано –
там ти е главата!

Хопка-а – клопка! Щото
падат във ухото!

Сутрин, още топли,
с молива ги чоплиш.
Или с химикалка.

В книга ги натракаш:
трака, трака, трак!
Ако дойдат малко –
утре вечер пак!

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??