17.06.2011 г., 9:54 ч.

Ловджия 

  Поезия » За деца
927 1 4

Ловджия

 

Дядо е напет ловджия,

с пушка, шапка, камуфлаж,

с нож във кожена кания

и огромен горки стаж.

 

Пълни с дивеч той чувала

всяка събота, неделя

и ядем ний зима цяла

манатарки и сърнели.

 

© Марин Цанков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??