24.01.2009 г., 22:44 ч.

Love is a mistake 

  Поезия » Любовна
704 0 0

Любовта е грешка във очите ти,
заспали чувства в зимната картина
и съмнение...
Времето - спряло.
И перото, вече изхабено,
не докосва листа снежен на мечтите ми.

Тихият шепот на сълзите
застива по влюбените страници.
Призрачни желания изгубват цвета си.
Заспиват въздишките...
Обичах те...
В оранжевите облаци на утрото.

© Паулина Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??