26.03.2013 г., 23:00 ч.

Ловец на думи 

  Поезия » Хумористична
586 0 2

        Ловец на думи

 

Моля, лаптопа ми дайте!

Приемете моите извинения,

искам да влезна във сайта

на личните откровения.

 

Редактор тук е Таня

и днеска имам шанс -

шестица пак да хвана,

макар и във аванс.                   

 

Пожаров е разпалил

поетични страсти!

Душите ни погалил,

„Здравйте!”, няма „Здрасти”!

 

Какъв финес, изказ, рима -

ударих си шамар.

Послание за всичко има

във нейния „Кошмар”.

 

Прочетох този стих на Руми

и глътнах си езика.

А може ли сега без думи

доктор някой да извика?

 

Ченгел за думи Бог ù дал.

Тя бръкна ми в устата

(Затуй след нея ме създал)

 – отпуши ми душата.

 

Ловец съм аз – стихоплет.

Поет ще стана като Руми,

Велик поет, велик ловец,

ловец със гумени куршуми!

 

 

 

 

 

 

 

Моля за прошка Таня, Оги и Румяна.

Руми, нищо лично!

Просто се римува името ти.

 

 

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??