Луд кръговрат
Силна съм, но бягам,
щом видя спънка.
Вярна, а изневерявам,
щом те видя с друга.
Аз ли падам
или светът се преобръща?
Има ли значение,
щом при теб ме връща?
Нова среща и раздяла,
нов път и път назад.
Къде ще стигнеме накрая
в този луд кръговрат?!
© Изгрев Всички права запазени