21.02.2013 г., 9:16 ч.

Луда 

  Поезия
382 0 2

На кой ли да кажа?
Tова ми се случи...
Човек съм и често се давя в тъга.
На мисли от вятър, подгонен от куче,
не искам да давам аз свойта душа.

На кой ли да кажа?
Такава съм луда...
Жена съм, а търся свещена война.
И ризница слагам, от дим в заблуда,
на свойта измислена черна коса.

На кой ли?
Какво ли ?
Без смисъл?
Защо?
Аз цялата, голата в нощ полувечна
аз лудата, гладната, сънена в срам.
Какво да ви дам, за да не съм ви далечна?

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??