10.04.2006 г., 23:17 ч.

Луда съм!!! 

  Поезия
817 0 2

Нещо става с мен,
не знам?!?

Питам се,
какво е то?!?

Една и съща песен
се върти сега!!!

Така подлудява ме,
в нощта!!!

Чуствам как ритъма бесен,
ме обзема!!!

Полудявам ли?!?

Искам да дивея,
искам да изкрещя!!!

Че сам същата,
както преди!!!

Че мога да живея и без теб,
че живота продължава!!!

Щастлива сам на пук на теб!!!

© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??